Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Anna K Bohdan Przychoda Grzegorz Porębski Wiktor Szaraniec Łukasz J Teli1967 jonczak Damian ..... sylwia1312 Martyna 20 Martin1986 WANESA Michalina22 (5552 niezalogowanych)
267 Postów
Stały Bywalec
Z tego co ty wiesz,a co ty wiesz?
że chodziłem na kurs norweskiego w polsce za który SAM zapłaciłem,że na wyjazd czekałem w niepewności 2 miesiace,że pierwsze kilkanaście miesięcy pracowałem u jakichś pośredników,oszustów,złodzieji i dziadów,że w między czasie poszedłem na następny kurs z własnej inicjatywy,że sam sobie znalazłem normalnego norweskiego pracodawce-to wiesz?
Nic nie wiesz,fachowiec w swojej dziedzinie prace sobie na końcu świata znajdzie.
Problem jest z kutafonami którym się nie chce,nic nie umieją itd,to oni mają pretensjonalny stosunek do świata.
Zaczynałem w latach 90 w Niemczech,w czasach kiedy panowały tam warunki stricte obozowe,w czasach kiedy jeden bus tygodniowo zjeżdżał z ludźmi i na ich miejsce przywoził nowych-nie wytrzymywali.
W NO naprzeciw tamtego a nawet pracy w PL,mamy nie przedszkole ale żłobek,i co?
-i przyjechał taki młodzieniec,z papierami KUPIONYMI w danym zawodzie,kilkanaście dni coś tam się ruszał,następnie uznał że tu prawie wcale nie trzeba robić i nikt nic nie mówi,szczególny nacisk położył na WCALE.
Natomiast weekendy,były jego pełną gębą,śpiew że norwedzy po policje dzwonili,imprezy,chlanie itd itd.
I takich jest c.80%.

Nikt kto ma zawód z doświadczeniem,i jest dobry w tym co robi,nie szuka pracy w ten sposób,a jak już chce płacić za to,to oznacza tylko jedno-zwykły szmaciarz,idealny materiał na bemaningowego konfidenta,kapo-nic nie robić,i wazeline-tak właśnie się podpisują w swoich 'ANONSACH' wszyscy ci którzy na dzień dobry wyjeżdżają albo z kasą albo z ryjem.
O tyle dobrze że NO jest takim miejscem gdzie można zjechać z powrotem z poważnymi długami,i jest sporo już takich osób,chociaż w ten sposób zapłacą za to ile tu złego zrobili,i jaką opinię zostawili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
on fikołki robił przez 5 lat
ma magistra od fikołków
on nie wiedział, że po 5 latach nauki robienia fikołków nie będzie dla niego pracy w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(dellukasz)
Wiking
Nie kumam go ?? To nie jest tak jak piszesz .
Dziadek w jakim ty Świecie żyjesz??
A umiesz jeden przysiad zrobic .??
Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Zdzisiek Kręcina
(KręcinaZeSzczecina)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
a od tych fikolkow to mu sie jeszcze tak pomieszalo, ze nie za bardzo potrafi pisac poprawnie w jezyku polskim bez fikolkow i innych pajacykow, wiedzialby zapewne, ze min. poprawna forma brzmi "pajacom" P rozstrzelac kazdego kto zaliczyl temu panu, cokolwiek wiecej niz blow job P

Bełkoczesz jak zwykle po litrze wódki, fiucie.

Posłuchaj, to do ciebie :

Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok